Selecteer een pagina

UW SPORTZAAK IN GLANERBRUG

Welkom bij Euregio Sport. Onze sportzaak is gevestigd in Glanerbrug en is al ruim 10 jaar een begrip op sportgebied. Niet alleen voor de individu maar ook voor verenigingen.  Met onze jarenlange ervaring en betrokken medewerkers bieden wij onze klanten en verenigingen de service die u kunt verwachten van uw sportzaak.

Zowel de actieve als recreatieve sporter kan slagen bij Euregio Sport. Wij hebben voor zowel heren, dames en kinderen een zeer ruim assortiment sportkleding en sportaccessoires op voorraad. Met onze uitgebreide collectie sportartikelen kunnen wij op elk niveau en voor vrijwel iedere tak van sport onze klanten voorzien van een top uitrusting.

Wil je even passen of simpelweg gewoon even rondkijken? Kom dan gerust langs bij onze sportzaak in Glanerbrug en laat je voorzien van professioneel advies.

Naast een ruime collectie aan functionele sportartikelen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor sportmode en vrije tijdskleding. Je wilt als sporter tenslotte ook goed voor de dag komen in je casual outfit. Uiteraard denken wij ook met je mee om de juiste kleding te vinden die bij jou en je sport past.

Professioneel advies gewoon bij uw sportzaak in Glanerbrug, Euregio Sport!